BÄSTA KÖPET NÅGONSIN

Idag har jag varit och hämtat Hedvigs matstol, en Stokke som jag har fått köpa av en bekant.
 
 
Har alltid velat ha en sådan stol men dom är ju vråldyra, men nu fick jag då köpa en begangnad, och bättre kan det inte bli! Har dock tänkt måla den i någon fin färg. Tänker mig typ rosa, men då svimmar väl R.
Till denna har jag även köpt ett babyseat som jag efter bara en användning kan säga är overdeligt... herregud alla skulle ha en sådan, kommer ha så mycket nytta av den.
Detta något jag kan rekomendera alla småbarnsföräldrar, vilken grej!
Hedvig var helnöjd när hon kunde sitta med oss vid bordet och se vad vi gjorde och se oss istället för att sitta i babysittern på golvet eller i vagnen där hon inte sitter så stadigt alls, nä detta var kalasbra!
Egentligen har jag och systeryster köpt den tillsammans då hon ju ska ha en liten när Hedvig inte kan ha denna mer så var det smidigt tyckte vi... men jag vet inte om hon är intresserad längre så jag får väl behålla den själv då... hursom så sålde dom ut dom billigt på babyproffsen just nu för 849 kronor instället för tidigare pris på 1200 kronor... hur som så har jag gjort ett klipp och kommer verkligen slita denna med hälsan =)
 
 
 
 
| | Kommentera |
Upp