ATT VÄNJA SIG

*Hedvig 2 dagar gammal*
 
 
Det är verkligen inte det lättaste att vänja sig vid att vara mamma när man i 32 år har kunnat göra allt som man vill och bara ha sig själv att bry sig om i så många år. Som mamma innerbär det att man lägger all tid på sin lilla dotter. När hon är ledsen tröstar man, när hon är hungrigt matar man och när hon är vaken vill man såklart umgås... man vill att den lilla ska må bra i alla lägen och man blir själv förtvivlad när hon är ledsen och ibland vet man inte vad det är för fel... men vi börjar vänja oss här hemma Hedvig och jag, och jag skulle aldrig byta bort det, jag älskar att vara mamma även om det tar lite tid att vänja sig!
 
 
Jag hade planerat att vi skulle åka till jobbet idag och hälsa på, men efter att ha haft två gråtdagar så kände jag att vi tar det nästa vecka istället.
Känner att man saknar jobbet lite, inte att jobba, men barnen och kollegorna!
 
 
Imorgon blir mitt lilla hjärta 3 veckor gammal, herregud nästa vecka har vi haft henne hos oss i en hel månad, tiden går verkligen så snabbt!
Igår var vi på vårt andra möte på BVC och Hedvig hade nu gått upp till 4750 gram så hon får massor med god mat =) Hon har dessutom börjat följa med blicken och regrerar när vi pratar med henne.
Om hon ligger hos någon annan och hör mig eller pappan prata så väder hon huvudet mot oss...
 
 
Idag skulle vi gått en liten runda och handlat tänkte jag, men det har ju regnat hela morgonen, men nu är det riktigt fint väder här inne i stan, isen har dessutom försvunnit från vattnet och snö finns inte så mycket kvar! Känns som kanske våret är på väg... jag längtar verligen efter värme och härligt väder... jag vill gå långa promenader och kunna vara ute utan att ta på sig halva garderoben så man inte fryser... så imorgon blir det allt en promenad för mig och Hedvig...
 
| | 2 kommentarer |
Upp