HÄRLIG HELG

Denna helgen har verkligen varit härligt underbar! Skönt väder, bebismys och lek!
Lördagen började med att jag och dottern gav oss ut och lekte i sandlådan för att sedan bege oss till Karlshamn för att träffa lille nya kusinen Carl som bara är 1 vecka gammal, han sov hela tiden, men ack så söt han var! Hedvig var sååå duktig och klappade fint på huvudet... det vara verkligen spännande och det skulle tittas och försöka pussas och klappas mest hela tiden, goa unge vad hon är underbar!
 
Såklart vill man mysa med farfar hela tiden och att kusin Loke kom en stund med var absolut inte fel!
 
Vi skulle dessutom äntligen hämta vår bil som varit avställd, så nu har vi vå fina bil hemma igen och det känns verkligen skönt! tog bara en stund att få till påställningen då kundtjänst inte var öppet på helgen och jag inte kunde logga in på svågerns dator! men det gick tillslut ;)
 
 
Efter bebismyset bar det vidare av till lillkusinen Oden som har fyllt 1 år för att lämna av lite presenter, sno lite äppel och leka en stund för att sedan bege oss hemmåt för att äta lite!
Det var en gslet trött liten tjej som somnade på kvällen sedan!
 
 
 
Söndagen bjöd på underbart väder och hedvig och jag var ute och lekte i lekparken, så underbart härligt och man ville inte alls gå in igen, men mat måste ju lagas ;)
 
Man kan ju både köra vagnen själv och bromsa den! <3
 
Men roligast var grinden på saltö förskola:
 
| | En kommentar |
Upp